1 Nr 7 Huis van Calvarie laatste huis in Begijnhofstraatje.
2 De zijgevel van het Huis van Calvarie
3 Zicht op Huis van Calvarie vanaf de kerk, vooraan links het huisje van de kosteres, verder de woningen met voortuin bereikbaar via deur met daarboven de naam van een Heilige.
4 Sint-Antoniuskapel en de tuin van het Huis van Calavarie. Naar het werk van Jan De Block.
5 Prachtige triptiek van het huis van Calvarie, waar deze olieverfschilderij hing tot 1841, dan werd ze naar het koor van de kerk overgebracht waar ze hing tot 1937. Dan werd ze door de Zusters van Liefde, eigenaars van het begijnhof naar hun huis in Gent overgebracht. Rennaissance triptiek van "Kruisafdoening" met in de zijpanelen de familie Sterkx, de schenkers en stichters van het Convent van Calvarie.
6 Steen in blauwe hardsteen bevond zich in de gevel van het Huis van Calvarie, bij het afbreken van het huis in de jaren 1934 werd hij overgebracht naar het huis, opgericht in 1870 vroeger bewoond door pastoor Bogaert en voordien de communauteit van de Zusters Van Liefde die het Begijnhof aankochten in 1930. De tekst luidt : Het Convent van Calvarie gefondeert bij S.M. heer Phls Sterck, wet en vommis ordinaris van finatiën van H.L.Hoochhe en vrouwe Margite Hansvelt zijne huysvrouwe in de jaren 1617. De steen zou zich nu in de achtergevel van het zgn huis Jebron bevinden.
Het Jebron huis Huis gebouwd in 1870 door de Zusters Van Liefde laatste eigenaars van het Begijnhof. Nadien bewoond door pastoor Van Bogaert tot zijn overlijden. In de achtergevel werd de gedenksteen bevestigd van het Huis Van Calvarie.